İstanbul Choppers Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > TANIŞMA BÖLÜMÜ > Tanışma Topikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Herkeze. slm ben geldim..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robokof Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Herkeze. slm ben geldim..
    Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 Saat 3:14pm
mrblar....
Ben Ertuğrul 21 yaşındayım.  Öğrenciyim ama şu aralar bir firmada [Hidrolik teknisyenliği yapmaktayım. (şimdilik)] 17 yaşımdan beri motor biniyorum. Acayip bir şekilde bağlıyım, hastasıyım hayatım yaşantım bu Motor tek kelime ile "rüzgarı ruhunda hissetmek diyorum." Ufaktan bi kendi atölyem var, sıfırdan tamamiyle handmade elyapımı chopper imal ediyorum. Custom işiyle uğraşıyorum. Bitince herşeyi paylaşıcam zaten herşeyi zamanla görüceksiniz.  TTcustom'ın kadrosuda da yer aldımı. virago 1100, cb750, supershadow250 motorlarım var.  Sizlerle kardeşlik uğuruna; güneşin batışına, bilinmeze ÖLÜMÜNE sonuna kadar sürmeye sürmeye ve sürmeye varım...... Ve ne pahasına olursa olsun clup'ün yeleğine laik olmaya çalışacağım.... sevgilerle... hür kalın, hür yaşayın neşenizi bozmayın.....
Tel:0536 7785454

Düzenleyen robokof - 08 Mayıs 2010 Saat 3:21pm
born to be wild...!!
Yukarı Dön
robokof Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robokof Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 Saat 3:30pm

Atölyemden; meraklanmalara sebebiyet vermemek adına bir iki fotoğraf eklyiroum...

Düzenleyen robokof - 08 Mayıs 2010 Saat 3:34pm
born to be wild...!!
Yukarı Dön
scorpion Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Gönderilenler: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı scorpion Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 7:33am
Aramıza hoş geldin, umarım her şey gönlümüze göre olur..
Yukarı Dön
madness Açılır Kutu Gör
Rider*
Rider*
Simge

Gönderilenler: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı madness Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 Saat 8:57am
aramıza hosgeldin kardeşim bi ara gel tanısalım
ÖLÜMLE HAYAT ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE İKİ TEKER İLERLEMEYİ TERCİ EDENLERDENİM !!!
Yukarı Dön
robokof Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robokof Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 Saat 1:09pm

Heyşeyin çok güzel umduğumuz gibi gitmesi dileğiyle...   Tanışma için uygun bir zman çoğunluğun topladığı bir zamnı kolluyorum hatdaa haherleriniz davetinizi istiyorum...

born to be wild...!!
Yukarı Dön
trek71 Açılır Kutu Gör
Rider*
Rider*

Gönderilenler: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı trek71 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 7:55am
hoşgeldin, ne tarafta oturuyorsun?
Ben sık sık Paradise'a uğrarım; görüşmek üzere

Bu arada benim shadow'un bir miktar kozmetik işi var; buluştuğumuzda senin fikrini de almak isterim :)
Yukarı Dön
robokof Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robokof Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 11:40am
ben yakınım yaa bayrampaşa dayım.  Bir haber edin 10 dk ya oradayımm memnuniyetlee tüm içtenliğimlee tanışmak isterimm aklımda oluşan tasarımları  paylaşırım....
born to be wild...!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64