![]() |
Herkeze. slm ben geldim.. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
robokof
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Herkeze. slm ben geldim..Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 Saat 3:14pm |
|
mrblar....
Ben Ertuğrul 21 yaşındayım. Öğrenciyim ama şu aralar bir firmada [Hidrolik teknisyenliği yapmaktayım. (şimdilik)] 17 yaşımdan beri motor biniyorum. Acayip bir şekilde bağlıyım, hastasıyım hayatım yaşantım bu Motor tek kelime ile "rüzgarı ruhunda hissetmek diyorum." Ufaktan bi kendi atölyem var, sıfırdan tamamiyle handmade elyapımı chopper imal ediyorum. Custom işiyle uğraşıyorum. Bitince herşeyi paylaşıcam zaten herşeyi zamanla görüceksiniz. TTcustom'ın kadrosuda da yer aldımı. virago 1100, cb750, supershadow250 motorlarım var. Sizlerle kardeşlik uğuruna; güneşin batışına, bilinmeze ÖLÜMÜNE sonuna kadar sürmeye sürmeye ve sürmeye varım...... Ve ne pahasına olursa olsun clup'ün yeleğine laik olmaya çalışacağım.... sevgilerle... hür kalın, hür yaşayın neşenizi bozmayın..... Tel:0536 7785454 Düzenleyen robokof - 08 Mayıs 2010 Saat 3:21pm |
|
|
born to be wild...!!
|
|
![]() |
|
robokof
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2010 Saat 3:30pm |
|
Atölyemden; meraklanmalara sebebiyet vermemek adına bir iki fotoğraf eklyiroum... Düzenleyen robokof - 08 Mayıs 2010 Saat 3:34pm |
|
|
born to be wild...!!
|
|
![]() |
|
scorpion
Admin Group
Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2007 Şehir: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2010 Saat 7:33am |
|
Aramıza hoş geldin, umarım her şey gönlümüze göre olur..
|
|
![]() |
|
madness
Rider*
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 Saat 8:57am |
|
aramıza hosgeldin kardeşim bi ara gel tanısalım
|
|
|
ÖLÜMLE HAYAT ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE İKİ TEKER İLERLEMEYİ TERCİ EDENLERDENİM !!!
|
|
![]() |
|
robokof
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2010 Saat 1:09pm |
|
Heyşeyin çok güzel umduğumuz gibi gitmesi dileğiyle... Tanışma için uygun bir zman çoğunluğun topladığı bir zamnı kolluyorum hatdaa haherleriniz davetinizi istiyorum... |
|
|
born to be wild...!!
|
|
![]() |
|
trek71
Rider*
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 7:55am |
|
hoşgeldin, ne tarafta oturuyorsun?
Ben sık sık Paradise'a uğrarım; görüşmek üzere Bu arada benim shadow'un bir miktar kozmetik işi var; buluştuğumuzda senin fikrini de almak isterim :) |
|
![]() |
|
robokof
Yeni Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2010 Saat 11:40am |
|
ben yakınım yaa bayrampaşa dayım. Bir haber edin 10 dk ya oradayımm memnuniyetlee tüm içtenliğimlee tanışmak isterimm aklımda oluşan tasarımları paylaşırım....
|
|
|
born to be wild...!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |