İstanbul Choppers Club Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > GEZİ VE ETKİNLİKLER > Gezi ve Etkinlik Haberleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

mart sonunda ıspartaya gidiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Rider*
Rider*
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı madness Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: mart sonunda ıspartaya gidiyorum
    Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 4:46am
arkadaslar mart ayının sonunda ıspartaya yola cıkıyorum 2 yada 3 günlüğüne gelmek isteyen olursa memnuniyetle beklerim
ÖLÜMLE HAYAT ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE İKİ TEKER İLERLEMEYİ TERCİ EDENLERDENİM !!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
Guest
Guest
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 8:36am
Hayırdır kız istemeye mi gidiyoruz?
Yukarı Dön
scorpion Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Gönderilenler: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı scorpion Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 Saat 10:37am
Martın sonu da olsa hava motor için iyi olmaz, ayrıca yollarda daha riskli, sen illa gideceksen de başka bir vasıta ile git..
Yukarı Dön
madness Açılır Kutu Gör
Rider*
Rider*
Simge

Gönderilenler: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı madness Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 5:21am
abicim kız istemeye gitmiyoruz o işe daha var hem gezi hem iş. birkac günlük hava kontrolünü yaptıktan sonra sartlar uygun olursa gitmeyi düşünüyorum
ÖLÜMLE HAYAT ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE İKİ TEKER İLERLEMEYİ TERCİ EDENLERDENİM !!!
Yukarı Dön
wildhorse Açılır Kutu Gör
Rider*
Rider*

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı wildhorse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 Saat 4:05pm
Mart sonu geldi ses yok seda yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.64