![]() |
mart sonunda ıspartaya gidiyorum |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
madness
Rider*
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: mart sonunda ıspartaya gidiyorumGönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 4:46am |
|
arkadaslar mart ayının sonunda ıspartaya yola cıkıyorum 2 yada 3 günlüğüne gelmek isteyen olursa memnuniyetle beklerim
|
|
|
ÖLÜMLE HAYAT ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE İKİ TEKER İLERLEMEYİ TERCİ EDENLERDENİM !!!
|
|
![]() |
|
Guests
Guest
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 8:36am |
|
Hayırdır kız istemeye mi gidiyoruz?
|
|
![]() |
|
scorpion
Admin Group
Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2007 Şehir: 34 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 Saat 10:37am |
|
Martın sonu da olsa hava motor için iyi olmaz, ayrıca yollarda daha riskli, sen illa gideceksen de başka bir vasıta ile git..
|
|
![]() |
|
madness
Rider*
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 5:21am |
|
abicim kız istemeye gitmiyoruz o işe daha var hem gezi hem iş. birkac günlük hava kontrolünü yaptıktan sonra sartlar uygun olursa gitmeyi düşünüyorum
|
|
|
ÖLÜMLE HAYAT ARASINDAKİ İNCE ÇİZGİDE İKİ TEKER İLERLEMEYİ TERCİ EDENLERDENİM !!!
|
|
![]() |
|
wildhorse
Rider*
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı wildhorse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 Saat 4:05pm |
|
Mart sonu geldi ses yok seda yok.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |